KirályInfó

Kedves Versenyzők! Szeretnénk néhány hírt megosztani Veletek ebben a nehéz időszakban, hogy lássátok, az István, a király iskolába megy projektünk továbbra is halad a maga útján. Nem álltunk, nem állunk meg, hiszen azt szeretnénk, ha Nektek és egyre növekvő számú követőiteknek és rajongóitoknak sok örömöt tudnánk még szerezni.

Már csak néhány felvétel hiányzik a duettekből. Volt, aki mutálás, volt, aki családi gondok és okok miatt még csak a következő napokban tölti fel, juttatja el hozzánk a maga szólamát. Amint az összes beérkezik, mi összepárosítjuk a Kisistvánokat, Kisrékákat, Kiskoppányokat, és a honlapon látható-hallható lesz minden duett is a már meglévő szólók mellett. A következő hetekben tehát értékelhetitek ezeket. Várjuk is a véleményeteket, az észrevételeiteket!

Ha már vélemény és értékelés: arra is kíváncsiak vagyunk, hogyan vagytok mostanában, mit csináltok, hogy megy az iskola, mire készültök, kinek milyen fellépései és élményei voltak-vannak. Küldjétek hát el nekünk kis videókban, amit fontosnak és érdemesnek tartotok megosztani a többiekkel, a Kisistván-család minden tagjával. Mi is kezdeményezni fogunk netes beszélgetéseket Veletek, hogy tényleg egy csapattá forrjatok össze – ne lepődjetek hát meg, ha megkeresünk egy-egy beszélgetés erejéig Titeket!

Készülünk egy karácsonyi meglepetéssel is. Amint az összes anyag a birtokunkban lesz, megvalósítunk egy teljes István, a király-filmet is. Vagyis a Ti videóitokból összerakunk egy komplett előadást. Egy lehetőséget: hogy például így szólhatna ez a csodás rock-opera a Ti szereplésetekkel. Karácsonykor láthatjátok majd először teljes egészében a művet, minden elemében a Ti közreműködésetekkel, hiszen a kórus- és táncelemeket például a nagyszerű csoportos pályázatokból és nyertes produkciókból emeljük át. Reméljük, Nektek is nagy élményt szerez majd egyben látni és hallani az egész művet!

Természetesen nem tettünk le arról a szándékunkról sem, hogy élő színházi előadást is létrehozzunk a nyertesekkel! Hogy erre mikor kerülhet sor, azt a mai, járvánnyal súlyosan veszélyeztetett helyzetben senki sem tudja megmondani. Az ország miniszterelnöke úgy látja, június-július, a lakosság teljes átoltása előtt nem lesz megnyugtató a helyzet. Nekünk pedig ezt kell megvárnunk, hiszen a teljes felkészülési és rendezési folyamat csak akkor indulhat el, ha ez senkinek, egyetlen résztvevőnek az egészségét sem veszélyezteti. Ezt közösen kell kivárnunk: és akkor mindenki elnyerheti a maga jutalmát!

A következő hónapokban tehát érdemes lesz napra nap figyelni az oldalunkat, követni az eseményeket, Karácsonykor pedig együtt ünnepelni az első teljes „előadást”! Ehhez kívánunk Nektek sok erőt, kitartást, tehetséget, és kérünk együttműködést, együtt játszást!

Vigyázzatok Magatokra és Egymásra!